Week van de werkstress 16 – 20 november

Week van de werkstress 16 – 20 november

Ik noem het liever de week van het werkplezier! Maar ja; werken en leven met passie en plezier, hoe doe je dat? Van 16-20 november doen veel bedrijven mee aan deze week waarin duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier centraal staat.

‘Mensen die met plezier werken zijn vitaler en productiever. Werkdruk aanpakken doe je dus niet alleen door het verminderen van stressoren of burn-out triggers maar ook door het versterken van je krachtbronnen ofwel je ‘energiebronnen.’

Er zijn meerdere energie of krachtbronnen zoals de adem, de natuur, je sociale omgeving, sport&spel, voeding, yoga, meditatie en mindfulness. De krachtbron die intrinsiek bij jouw aanwezig is zijn wel je kernkwaliteiten. Ik noem ze liefkozend: je zielskwaliteiten! Als jij je zielskwaliteiten kunt inzetten, thuis en op je werk, krijg je meer energie en voel je je vitaler en weer in balans.

En wat mooi….een afdeling waar mensen hun zielskwaliteiten inzetten…wat een win-win situatie voor klant, medewerker en bedrijf!

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel mij voor een inspirerend, bruisend en energiegevend gesprek!

18 november organiseer ik ZOOM yoga voor meer werkplezier! Om 09.00-10.15 uur. Doe je mee? Stuur mij dan een bericht info@zielskwaliteiten.nl en jij ontvangt de ZOOM link

Voor meer info over de week van de werkstress klik hier

Laat een bericht achter