Week van de werkstress 13-16 november

Week van de werkstress 13-16 november

Ik noem het liever de week van het werkplezier! Maar ja; werken en leven met passie en plezier, hoe doe je dat? Van 13-16 november doen veel bedrijven mee aan deze week waarin duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier centraal staat.

‘Mensen die met plezier werken zijn vitaler en productiever. Werkdruk aanpakken doe je dus niet alleen door het verminderen van stressoren of burn-out triggers maar ook door het versterken van je krachtbronnen ofwel je ‘energiebronnen.’ En laat dat nu net mijn core business zijn!

Er zijn meerdere energie of krachtbronnen zoals de adem, de natuur, je sociale omgeving, sport&spel, voeding, yoga, meditatie en mindfulness. De krachtbron die intrinsiek bij jouw aanwezig is zijn wel je kernkwaliteiten. Ik noem ze liefkozend: je zielskwaliteiten! Als jij je zielskwaliteiten kunt inzetten, thuis en op je werk, krijg je meer energie en voel je je vitaler en weer in balans.

En wat mooi….een afdeling waar mensen hun zielskwaliteiten inzetten…wat een win-win situatie voor klant, medewerker en bedrijf!

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel mij voor een inspirerend, bruisend en energiegevend gesprek!

Met mijn 30 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en instellingen, o.a. als leidinggevende en HR adviseur, begrijp ik als geen ander uw wensen! 

Laat een bericht achter