AMC medewerkers vitaliteit

AMC medewerkers vitaliteit

Misschien heb jij stressklachten, burn out of wil je werken aan je mentale, emotionele en lichamelijke vitaliteit en leren hoe je een leven lang vitaal en energiek kunt blijven? Zit je in een ontwikkeltraject of wil jij andere keuzes maken op je werk of leven en wil je weten wat jouw leiderschaps-/zielskwaliteiten zijn? Bel mij als onafhankelijk life coach voor een gratis intakegesprek, dan gaan we samen aan de slag!

Vitaliteit betekent levenskracht ofwel bruisen van energie en zin hebben in het leven. Als je vitaal bent zin je lekker in z’n vel en geniet je volop. Wil jij dat ook?!

Vitaliteit is méér dan voeding en beweging. Vitaliteit is je kracht- en energiebronnen herkennen, inzetten en daardoor meer uit jouw leven halen. Ik wil samen met jou je leefstijl onderzoeken en je coachen in haalbare veranderingen in je overtuigingen, gedrag, gedachtenkracht en ongewenste gewoonten, je ademhaling, rust- en ontspanningsmomenten. Je leert je energiebronnen juist toe te passen zodat jij je energieker voelt en meer in balans.

Een gezonde leefstijl heeft ook te maken met je bezieling, zingeving en je sociale of werkomgeving waarin je verkeert. We kijken daarom òòk naar jouw leiderschaps-/zielskwaliteiten en je zingevinsvragen. Door jouw eigen zielskwaliteiten, effectief in te zetten krijg je meer levensenergie en kom je in jouw authentieke kracht!

Vitaliteit is een duurzaam energiek en vreugdevol leven plannen

Uitgaande van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel, zet ik ook meditatie, mindfulness, de adem, reflectie, yoga en ander lichaamswerk in.

Het intakegesprek voor AMC medewerkers is gratis. Vraag AMC om een vergoedingsregeling voor coaching of benut je persoonlijk budget van het AMC. Lees ook de flyer Vitaal & gezond@work van de ARBO dienst. Ik ben onafhankelijk coach en er bestaat uitsluitend en alleen een vertrouwensrelatie tussen jou en mij als coach.

Naast o.a. functioneel coach volgens de Evidence Based methode van Chivo, life&soul couch volgens Life Foundation, deugdenfacilitator en begeleider Adempauze bij The Virtues Project, ben ik ook gecertificeerd yogadocent (Deugdenyoga, Yin yoga/mindfulness) en laat ik je graag kennismaken met wat yoga, mindfulness, meditatie en de deugdenstrategiëen voor jouw vitaliteit kunnen betekenen! Met mijn 30 jaar ervaring als leidinggevende, communicatieadviseur en HR adviseur in bedrijfsleven en non-profit kan ik mij als geen andere coach inleven in jouw kernwens!

#burn out #stress #burnout #adempauze #leiderschapskwaliteiten #kernkwaliteiten #zielskwaliteiten #soul purpose #empowerment