AMC medewerkers en vitaliteit

AMC medewerkers en vitaliteit

Misschien heb jij stressklachten, zit je in een ontwikkeltraject of wil jij andere keuzes maken op je werk of in je leven? Wil je werken aan je mentale en lichamelijke vitaliteit en leren hoe je een leven lang vitaal kunt blijven? Bel mij voor een intakegesprek dan gaan we samen aan de slag!

Vitaliteit is een duurzaam energiek en vreugdevol leven plannen

Vitaliteit is méér dan voeding en beweging. Vitaliteit is je kracht- en energiebronnen herkennen, inzetten en daardoor meer uit jouw leven halen. Ik wil samen met jou je leef stijl onderzoeken en je coachen in haalbare veranderingen in je overtuigingen, gedrag en ongewenste gewoonten, rust- en ontspanningsmomenten, zodat jij je energieker voelt en meer in balans.

Een gezonde leefstijl heeft ook te maken met je bezieling en de sociale of werkomgeving waarin je verkeert. We kijken daarom ook naar jouw zielskwaliteiten. Door jouw eigen deugden (zielskwaliteiten) effectief in te zetten krijg je meer energie en kom je in jouw authentieke kracht!

Aan de hand van jouw kernwens stellen we jouw programma samen; jij bent tenslotte uniek! Het intakegesprek voor AMC medewerkers is gratis. Vraag AMC om de vergoedingsregeling coaching of benut je persoonlijk budget van het AMC. Lees ook de flyer Vitaal & gezond@work van de ARBO dienst.

Yoga op Hollandse Kade 3 Abcoude

Naast o.a. functioneel coach volgens de Evidence Based methode van Chivo, deugdenfacilitator bij The Virtues Project, ben ik ook gecertificeerd yogadocent (deugdenyoga en Yin yoga/mindfulness) en laat je graag kennis maken met wat de deugdenstrategiëen, yoga, mindfulness en meditatie voor jouw welzijn kunnen betekenen! Met mijn 30 jaar ervaring als leidinggevende, communicatieadviseur en HR adviseur in bedrijfsleven en AMC kan ik mij als geen andere coach inleven in jouw kernwens!