AMC medewerkers en vitaliteit

AMC medewerkers en vitaliteit

Misschien heb jij stressklachten of wil je werken aan je mentale, emotionele en lichamelijke vitaliteit en leren hoe je een leven lang energiek kunt blijven? Zit je in een ontwikkeltraject of wil jij andere keuzes maken op je werk of in je leven? Bel mij als onafhankelijk coach voor een gratis intakegesprek, dan gaan we samen aan de slag!

Vitaliteit is een duurzaam energiek en vreugdevol leven plannen

Vitaliteit is méér dan voeding en beweging. Vitaliteit is je kracht- en energiebronnen herkennen, inzetten en daardoor meer uit jouw leven halen. Ik wil samen met jou je leefstijl onderzoeken en je coachen in haalbare veranderingen in je overtuigingen, gedrag en ongewenste gewoonten, je ademhaling, rust- en ontspanningsmomenten. Je leert je energiebronnen juist toe te passen zodat jij je energieker voelt en meer in balans.

Een gezonde leefstijl heeft ook te maken met je bezieling en de sociale of werkomgeving waarin je verkeert. We kijken daarom òòk naar jouw zielskwaliteiten. Door jouw eigen krachtbronnen/ zielskwaliteiten effectief in te zetten krijg je meer levensenergie en kom je in jouw authentieke kracht!

Het intakegesprek voor AMC medewerkers is gratis. Vraag AMC om een vergoedingsregeling voor coaching of benut je persoonlijk budget van het AMC. Lees ook de flyer Vitaal & gezond@work van de ARBO dienst. Ik ben onafhankelijk coach en er bestaat uitsluitend en alleen een vertrouwensrelatie tussen medewerker en mij als coach.

Naast o.a. functioneel coach volgens de Evidence Based methode van Chivo, deugdenfacilitator bij The Virtues Project, ben ik ook gecertificeerd yogadocent (deugdenyoga en Yin yoga/mindfulness) en laat ik je graag kennis maken met wat yoga, mindfulness, meditatie en de deugdenstrategiëen voor jouw welzijn kunnen betekenen! Met mijn 30 jaar ervaring als leidinggevende, communicatieadviseur en HR adviseur in bedrijfsleven en non-profit kan ik mij als geen andere coach inleven in jouw kernwens!