POWER of YOUR HEART Jaartraining

POWER of YOUR HEART Jaartraining

Luister naar je hart…

Ze weet of het klopt…..

Je wilt uit je hoofd, naar je hart!

Hoe zou het zijn om “lichter” te leven? Jezelf minder serieus te nemen? Minder piekeren, minder twijfelen, meer vertrouwen op een goede afloop? In het POWER OF YOUR HEART programma gaan we met 8 deelnemers op reis voor meer hartsverbinding. Uit je hoofd, in je lijf. Uit je hoofd naar je hart! Voor iedereen die meer vreugde, lichtheid en vrijheid wil in het leven!

Wat kun je verwachten in deze training?

In deze training leer je vanuit hart en ziel gezonde keuzes te maken in werk en leven. Daardoor ervaar je meer levensvreugde en bruisende energie. Je komt dichter bij je innerlijke leiding. Contact maken met je hart is belangrijk voor je lichamelijke, emotionele en spirituele gezondheid. Wist je dat als je vreugde, liefde en dankbaarheid ervaart je hartslag uiteindelijk rustiger en regelmatiger wordt?

Persoonlijke groei in beweging!

Ik geloof in de helende kracht van bewegen en delen. Daarom doen we mindfulness, meditatie en hartcoherentie oefeningen. Je maakt kennis met yoga, bewegen op muziek, mindful wandelingen en inspirerende, creatieve opdrachten. De volgende thema’s komen aan bod: Compassie, Dankbaarheid, van Angst naar Liefde, Creativiteit, Vertrouwen. 

Een cadeau aan jezelf

Als jij op ontdekkingsreis wilt naar jouw hart doe dan mee! De training bestaat uit 10 maandelijkse bijeenkomsten. Ik ga op reis met een kleine groep van gecommitteerde deelnemers. Vraag de uitgebreide informatie aan; Bel mij; ‘Hart wees moedig’!

Start: september. Jouw investering in jezelf is €1195,00 excl. BTW inclusief boek, reflectiekaarten, reader met inspiratie opdrachten, geleide meditaties en jouw eigen yoga sequence, yogi tea, lekkers, lunch.

Data: 10 dagen van 10.00 – 17.00 uur op nader te bepalen data en lokatie in de natuur.

Jouw hart wijst jou de enige juiste weg………ssssst……luister maar….!

“Ik ben dankbaar dat de deugden op mijn pad zijn gekomen. Zij zijn het hart van alles wat ik vanuit Liefde in dienstbaarheid mag creëren”, Lisette 

Laat een bericht achter