Workshop Ouder & Kind deugdenyoga, meditatie 11 december

Workshop Ouder & Kind deugdenyoga, meditatie 11 december

Laat je kind eens kennismaken met deugdenyoga! En hoe leuk is het om zelf mee te doen! Wist je dat de meeste namen van yogahoudingen uit de natuur komen? Zoals de kameel (schommelen naar de oase), de kat en de hond, de kraanvogel (vliegen!!), de cobra (brrrr), de vis, de boom, de berghouding…..Ontzettend leuk en creatief voor kinderen. Ze worden leniger, ze worden al vroeg bewust van hun houding en lichaam, leren goed ademen, ze leren hun grenzen kennen en stellen en zitten minder achter hun schermpje….
De deugden zoals moed, kracht, creativiteit maken de kinderen nog bewuster van hun gedrag, gave en talent. Ze worden weerbaar; een prachtige aanvulling op rots en water! Ook als ze al op de middelbare school zitten! Deugden yoga is bewegen, ademen, leren, spelen en plezier maken samen met je kind!

We maken kennis met mindfulness en meditatie, alles op een speelse en toegankelijke manier. Doe eens een keer mee met deze kennismakingsworkshop op 11 december van 10.00-11.15 uur in de yogastudio van Yoga in Abcoude op de Hollandse Kade 3 Abcoude. Meld je aan via het contactformulier onder aan deze pagina. Kosten 12,50 euro per persoon.

 

2 Reacties

 • Sandra
  10 december 2016 09:48

  Beste Lisette, is het mogelijk om morgen de workshop ouder-kind yoga bij te wonen? Hartelijke groet, Sandra & Norah

  • Lisette van Offeren
   10 december 2016 13:55

   Jazeker dat kan Sandra! Wat leuk, doe zeker mee met je dochter. Het is van 10.00-11.15 (uitloop tot 11.30) uur op De Hollandse Kade 3 Abcoude. Trek makkelijke kleding aan, niet te warm en neem truitje en sokken mee.
   Hartelijke groet,
   Lisette van Offeren

Laat een bericht achter