Off road of green laning?

Off road of green laning?

Soms droom ik van een mooie Balmoral kleurige Range Rover om daarmee lekker door Engeland off road te gaan. Nu moet je weten dat een Range Rover eigenlijk een trekker is waarmee de Engelse boeren soms hun vee uit de kluit modder trekken. Ik heb aardig wat diesel door mijn aderen stromen; heb jaren bij een Zweeds auto en truck merk gewerkt! Ik deed tot voor kort aan “green laning”. Lekker op het rechte pad, geen stap van de geëffende weg, bang om uit de pas te lopen en vast te komen zitten in de modder. Zo werden mijn nette hakjes tenminste niet vies, kreeg ik geen stoffige neuzen, maar liet ik ook geen duidelijke foot print achter. Ik deed niet wat mijn ziel mij influisterde, luisterde niet naar mijn hart. Ik zag zelf niet meer dat de green lane niet bij mij pastte; dat ik dat kortgeschoren pad helemaal niet zelf had gekozen. De routekaart niet zelf had gelezen en de tomtom van mijn hart al lang geleden uitgezet.

En toen eindelijk brak ik mijn hak! Ik ging volledig door mijn hoeven en kon geen stap meer zetten. Door de zuigende modder, de loodzware adembenemende klei en over een hobbelig pad vond ik langzaam mijn weg terug. Ik werd gedwongen off road te gaan met mijn hart als kompas en mijn ziel als road map. Ik hervond mijn zielskwaliteiten; zoals Moed om door te gaan, Humor om om mijzelf te blijven lachen, mijn Creativiteit om daar waar het bord links aangaf toch rechts af te slaan, oog voor Schoonheid om de natuur weer te ontdekken en off road te durven. En die 5e deugd? Ach ja, die hou ik lekker even voor mij!

Wil jij ook jouw zielskwaliteiten weer ontdekken en ben jij de green lane zat? Bel mij 06-30072086 en we doen een coachingsgesprek off road!

Hoe mooi de woorden van de gids ook zijn het is jouw taak je eigen weg te bewandelen….

Laat een bericht achter