Blog: IK STOP ERMEE!

Blog: IK STOP ERMEE!

Ik kan mij enorm verheugen om het idee een boek te gaan schrijven. Ik kan ook allerlei excuses verzinnen om er niet aan te beginnen! Excuus 1: mijn titel bestaat al, 2 alle woorden zijn al door een ander geschreven, 3 wie gaat mijn boek nou lezen, 4 ik kan mij niet concentreren, 5 ik heb geen rust. Je begrijpt dat dit de energie doet stoppen en ik wil het juist laten stromen. Dus ik heb de volgende affirmaties tegen over mijn uitvluchten gezet. Ik heb de meest pakkende titel ever, 2 ik schrijf vanuit mijn hart; mijn woorden zijn authentiek en vol passie, 3 mijn boek is hoopgevend; mijn lezers omarmen mijn boek, 4 ik ben geconcentreerd en werk met toewijding, 5 ik ben kalm en heb geduld.

He, dat lucht op! En al komt dat boek nooit op de plank. Ik heb plezier in het schrijven, in het hele creatieve proces. Want het gaat niet om de toekomst om wat zal komen; het gaat om het NU en NU ga ik weer lekker schrijven. Zo de eerste stap is gezet!

Alle uitvluchten komen voort uit gebrek aan afstemming op je Bron

Laat een bericht achter