Ik ben een wondermagneet!!

Ik ben een wondermagneet!!

Wat een heerlijke affirmatie is dit! We hebben deze affirmatie in de yogales meegekregen. De les stond dit keer in het teken van Liefde. En daarbij hoort natuurlijk ook zelfcompassie. Liefde voor jezelf dus. Natuurlijk vindt iedereen het leuk om een compliment te krijgen. Maar hoe fijn is het als je daarvoor niet afhankelijk bent van die ander maar jezelf dagelijks een compliment geeft. Bijvoorbeeld: “vandaag was ik heel opgewekt en vriendelijk naar mijn huisgenoten, iedereen was daardoor heel vrolijk”. Of dat je je dag begint met zo’n lekkerbekkende affirmatie “ik ben een wondermagneet!”. Je ontkomt niet aan een brede grijns op je gezicht als je dit hardop tegen jezelf zegt. He lekker! Ik bleef die hele dag nog een magische wondermagneet. Het goude fijnstof bleef aan mij kleven, ik leek weer te stralen en, niet onbelangrijk, ik trok daarmee ook opgewektheid om mij heen aan. Dat bedoelen ze dus met de kracht van de (positieve) gedachten.

De wet van de aantrekkingskracht

Mooie liefdevolle gedachten waaieren uit om je heen om, net als de kringen in het water, steeds verder en verder te reiken. We kunnen deze positieve gedachten gebruiken om de wereld om ons heen een klein beetje te veranderen en mooier te maken. Laten we ook licht en liefde zenden naar iedereen die de kracht van de liefde kan gebruiken! Light up the World!

Laat een bericht achter