Energiek en passievol leven

Energiek en passievol leven

Vitaliteitsprogramma

Lekker in je vel zitten en passievol leven (na burn-out): hoe doe je dat? Vaak is er in een druk en vol leven weinig tijd om stil te staan om te voelen en je te bezinnen op wie je werkelijk bent. Het programma Adempauze biedt krachtige manieren om het beste in jezelf naar boven te brengen. Tijdens Adempauze ‘balans in je leven’ ( 1-op-1 coaching of training in groepsverband) leer je je leven te zuiveren, vaart te minderen, in het heden te leven én een energiek en passievol leven te plannen.

Haal jij weleens bewust adem?

Wat maakt je vermoeid en waarvan krijg je juist energie? Waarvan wil je afscheid nemen en wat wil je juist omarmen? Voel je je prettig in je relaties en leef- en werkomgeving? Hoe kunnen zielskwaliteiten (deugden) als creativiteit, acceptatie, moed en dankbaarheid je helpen meer balans in je leven te brengen? Of als je met gezonde assertiviteit duidelijke grenzen kunt stellen? Ontdek en leer met creativiteit en matigheid dagelijks tijd te maken voor rust, bezinning, reflectie en plezier.

Hoe zou het voelen als ‘moeten’ WILLEN wordt?

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd coach/facilitator kan ik jou dit programma aanreiken bij stress klachten, burn out of als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’.

Jij wilt je nu en voor altijd energieker voelen!

We kijken samen naar jouw balans in ontspanning, inspanning en rust, je slaapkwaliteit, voeding, burn-out triggers en krachtbronnen, we doen yoga, mindfulness, meditatie of wandelen in de natuur. Aan de hand van jouw kernwens maken we een haalbaar dagprogramma en ik coach jou in jouw 90 dagen vitaliteitsplan! Je gaat jouw zielskwaliteiten ontdekken. Je zult ervaren dat jij vanuit jouw zielskwaliteiten weer in je kracht komt. Weer te voelen dat je in verbinding bent.

Vraag je werkgever om een vergoedingsregeling of benut je persoonlijk budget.

Een duurzaam leven plannen vol energie en vreugde!

Life & Soul coaching

Wil je weten wie je werkelijk bent en wat jouw drijfveren zijn in het leven? Wil je eindelijk met je dromen en verlangens aan de slag? En wat zijn jouw zielskwaliteiten waar je altijd op kunt varen in goede en minder goede tijden? In een coaching sessie van 2 uur gaan we op zoek naar jouw zielsmissie, en bekijken we jouw levenspad. Je maakt kennis met je leraren, je obstakels en je authentieke gaven op jouw pad! Maak een afspraak en bel mij dan gaan we samen de weg bewandelen!

deugdenlogo zielskwaliteitenzielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coachingzielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht