Duurzaam energiek en vitaal

Duurzaam energiek en vitaal

Vitaliteitsprogramma

Lekker in je vel zitten met meer energie (b.v. bij stress of burn out): hoe doe je dat? Vaak is er in een druk en vol leven weinig tijd om stil te staan om te voelen en je te bezinnen op wie je werkelijk bent. Tijdens het programma Adempauze ‘balans in je leven’ leer je je leven te zuiveren, vaart te minderen, in het heden te leven én een energiek en passievol leven te plannen. Ook biedt het programma Adempauze krachtige manieren om door middel van je zielskwaliteiten het beste in jezelf naar boven te brengen.

Haal jij weleens bewust adem?

Wat in werk en leven maakt je vermoeid en waarvan krijg je juist energie? Waarvan wil je afscheid nemen en wat wil je juist behouden? We kijken samen naar jouw balans in ontspanning, inspanning en rust, je slaapkwaliteit, voeding, stresstriggers, jouw energie- en krachtbronnen. Uitgaande van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel, zet ik meditatie, mindfulness, de adem, reflectie, yoga en ander lichaamswerk in. Of we wandelen in de natuur. Aan de hand van jouw kernwens maken we een haalbaar dagprogramma en ik coach jou in jouw 90 dagen vitaliteitsplan! Bij burn out gaan we natuurlijk eerst werken aan je lichamelijk herstel. Uit je hoofd in je lijf. Uit je hoofd naar je hart!

Hoe zou het voelen als ‘moeten’ WILLEN wordt?

Mijn visie is dat fysieke klachten of energetische problemen hun oorzaak vinden in geestelijke processen en een leven dat niet helemaal in overeenstemming is met de bestemming en waarden van je ziel. Met welke levensvragen houd jij je bezig? Voel jij je prettig in je relaties en leef- en werkomgeving? Hoe kunnen zielskwaliteiten als zuiverheid, acceptatie, moed en dankbaarheid je helpen meer balans in je leven te brengen? Hoe kun je met gezonde assertiviteit duidelijke grenzen stellen? Ontdek en leer met creativiteit en matigheid dagelijks tijd te maken voor rust, bezinning, èn plezier. Je gaat jouw authentieke zielskwaliteiten ontdekken. Je zult ervaren dat jij vanuit jouw zielskwaliteiten weer in je kracht komt en meer energie hebt.

Als ervaringsdeskundige, life coach en deugden facilitator kan ik jou dit programma aanreiken bij stress klachten, burn out of als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’.

Jij wilt je NU en voor àltijd energieker voelen!

Vraag je werkgever om een vergoedingsregeling of benut je persoonlijk budget. Of investeer zelf in een levenlang vitaal. Adempauze: 1-op-1 coaching of in groepsverband.

Een duurzaam leven plannen vol energie en vreugde!

Life & Soul coaching

Wil je weten wie je werkelijk bent en wat jouw drijfveren zijn in het leven? Wil je eindelijk met je dromen en verlangens aan de slag? Wat zijn jouw zielskwaliteiten waar je altijd op kunt varen in goede en minder goede tijden? Hoe kun je je zielskwaliteiten krachtig ontwikkelen in bijvoorbeeld je rol als manager, medewerker, ouder, ondernemer, onderwijzer? In een coaching sessie van ca. 2 uur gaan we op zoek naar jouw hartsverlangen, je zielemissie en teken jij jouw levenswandel. Zo maak je kennis met je leraren, je obstakels en je authentieke gaven (krachtdeugden en ontwikkel-deugden) op jouw levenspad! Maak een afspraak en bel mij dan gaan we samen die mooie weg bewandelen!

deugdenlogo zielskwaliteitenzielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coachingzielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

#burn out #stress #burnout #adempauze #leiderschapskwaliteiten #kernkwaliteiten #zielskwaliteiten #soul purpose

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht