Life Coaching

Life Coaching

Vitaliteitsprogramma Levensvreugde

Lekker in je vel zitten met meer energie (ook bij stress, burn-out of ziekte): hoe doe je dat? Vaak is er in een druk, vol leven weinig tijd om stil te staan om te voelen en je te bezinnen op wie je werkelijk bent en hoe jij in het leven wilt staan. In het zelfrealisatie programma ‘meer balans en energie in je leven’ leer je:

 • je leven te zuiveren
 • vaart te minderen
 • in het heden te leven én
 • een energiek en vreugdevol leven te plannen met jouw eigen krachtbronnen

Haal jij weleens bewust adem?

Mijn visie is dat burn-out haar oorzaak vindt in emotionele en lichamelijke uitputting of door een leven te leiden dat niet helemaal in overeenstemming is met de bestemming en waarden van je ziel; jouw zielskwaliteiten*.

 • Wat in werk en leven maakt je vermoeid?
 • Waarvan krijg jij juist energie?
 • Waarvan wil je afscheid nemen, accepteren, vergeven of verwerken?
 • Wat wil je juist behouden en waarvan wil je meer in je leven?

We kijken samen naar jouw balans in inspanning, ontspanning en rust, je slaapkwaliteit, voeding en stresstriggers. Je gaat jouw eigen energie- en krachtbronnen ontdekken! Ik ga uit van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel en zet tijdens de coaching ook yoga, meditatie, mindfulness in. Aan de hand van jouw kernwens maken we een haalbaar programma en ik coach jou in jouw vitaliteitsplan met jouw eigen wegwijzer! (Bij burn-out gaan we eerst “zacht” werken aan je lichamelijk herstel). Uit je hoofd in je lijf. Uit je hoofd naar je hart!

Hoe zou het voelen als ‘moeten’ WILLEN wordt?

Als jij je wilt richten op jouw zielskwaliteiten biedt dit programma Levensvreugde tevens krachtige manieren om door middel van je zielskwaliteiten* het beste in jezelf naar boven te brengen.

Zelfrealisatie door Zielskwaliteiten en Zingeving als de kern van jouw duurzame vitaliteit

 • Met welke levensvragen houd jij je bezig?
 • Voel jij je prettig in je relaties en leef- en werkomgeving?
 • Hoe kunnen jouw eigen zielskwaliteiten je helpen meer balans in je leven te brengen?
 • Hoe kun je met gezonde assertiviteit duidelijke grenzen stellen?

Ontdek en leer met creativiteit en matigheid dagelijks tijd te maken voor rust, bezinning èn plezier. Je gaat jouw authentieke zielskwaliteiten ontdekken. Je zult ervaren dat jij vanuit jouw zielskwaliteiten weer in je kracht komt en meer energie hebt.

Als ervaringsdeskundige, life coach en deugden facilitator kan ik jou dit programma aanreiken bij stress klachten, burn-out of als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’.

Jij wilt je NU en voor àltijd energieker en vreugdevol voelen!

Vraag je werkgever om een vergoedingsregeling of investeer zelf in een levenlang vitaal en passievol leven.

In jouw authentieke kracht door jouw zielskwaliteiten!

#burn-out #stress #burnout #Adempauze #leiderschapskwaliteiten #kernkwaliteiten #zielskwaliteiten #soul_purpose #Zielsatz #deugden #Adempauze #lifecoach #zielepad #nieuwetijdskind #HSP #zingeving #vitaliteit #deugden

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht