Vitaliteit en zingeving

Vitaliteit en zingeving

Vitaliteitsprogramma bij burn-out

Lekker in je vel zitten met meer energie (bij stress, burn-out of ziekte): hoe doe je dat? Vaak is er in een druk, vol leven weinig tijd om stil te staan om te voelen en je te bezinnen op wie je werkelijk bent en hoe jij in het leven wilt staan. In het programma Adempauze ‘meer balans en energie in je leven’ leer je stapje voor stapje:

 • je leven te zuiveren
 • vaart te minderen
 • in het heden te leven én
 • een energiek en vreugdevol leven te plannen met jouw eigen krachtbronnen

Ook bied ik in het programma Adempauze krachtige manieren om door middel van je zielskwaliteiten* het beste in jezelf naar boven te brengen. Zingeving is tenslotte kern van jouw vitaliteit.

Haal jij weleens bewust adem?

 • Wat in werk en leven maakt je vermoeid?
 • Waarvan krijg jij juist energie?
 • Waarvan wil je afscheid nemen, accepteren, vergeven of verwerken?
 • Wat wil je juist behouden en waarvan wil je meer in je leven?

We kijken samen naar jouw balans in inspanning, ontspanning en rust, je slaapkwaliteit, voeding en stresstriggers. Je gaat jouw eigen energie- en krachtbronnen ontdekken! Ik ga uit van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel en zet meditatie, mindfulness, yoga, yoga nidra en mindful wandelen in. Aan de hand van jouw kernwens maken we een haalbaar dagprogramma en ik coach jou in jouw vitaliteitsplan met jouw eigen wegwijzer! Bij burn-out gaan we eerst “zacht” werken aan je lichamelijk herstel. Uit je hoofd in je lijf. Uit je hoofd naar je hart!

Hoe zou het voelen als ‘moeten’ WILLEN wordt?

Mijn visie is dat burn-out of depressie haar oorzaak vindt in geestelijke processen en een leven dat niet helemaal in overeenstemming is met de bestemming en waarden van je ziel; jouw zielskwaliteiten*.

 • Met welke levensvragen houd jij je bezig?
 • Voel jij je prettig in je relaties en leef- en werkomgeving?
 • Hoe kunnen zielskwaliteiten als zuiverheid, acceptatie, zelfcompassie, dankbaarheid, vertrouwen je helpen meer balans in je leven te brengen?
 • Hoe kun je met gezonde assertiviteit duidelijke grenzen stellen?

Ontdek en leer met creativiteit en matigheid dagelijks tijd te maken voor rust, bezinning èn plezier. Je gaat jouw authentieke zielskwaliteiten ontdekken. Je zult ervaren dat jij vanuit jouw zielskwaliteiten weer in je kracht komt en meer energie hebt.

Als ervaringsdeskundige, life coach en deugden facilitator kan ik jou dit programma Adempauze aanreiken bij stress klachten, burn-out of als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’.

Jij wilt je NU en voor àltijd energieker voelen!

Vraag je werkgever om een vergoedingsregeling of benut je persoonlijk budget. Of investeer zelf in een levenlang vitaal en passievol leven.

Een duurzaam leven vol energie en vreugde!

Zingeving en soulpurpose coaching

Wil je weten wie je werkelijk bent en wat jouw drijfveren zijn in het leven? Wil je eindelijk met je dromen en bezielende verlangens aan de slag? Wat zijn jouw zielskwaliteiten waar je altijd op kunt varen in goede en minder goede tijden? Hoe kun je je zielskwaliteiten krachtig ontwikkelen in bijvoorbeeld je rol als medewerker, ouder, manager, ondernemer, onderwijzer? In een compact coaching traject gaan we op zoek naar jouw hartsverlangen, je zielemissie /soul purpose en begrijp jij met meer compassie jouw levenswandel. Zo maak je kennis met je “leraren”, je obstakels, overtuigingen en je authentieke gaven (zielskwaliteiten) en ontwikkeldeugden op jouw levenspad!

Op weg naar een leven in vrijheid, liefde en vreugde!

Maak een afspraak en bel mij dan gaan we samen die mooie weg bewandelen!

zingeving-vitaliteit-zielskwaliteiten

#burn-out #stress #burnout #Adempauze #leiderschapskwaliteiten #kernkwaliteiten #zielskwaliteiten #soul_purpose #Zielsatz #deugden #Adempauze #lifecoach #zielepad #nieuwetijdskind #HSP #zingeving #vitaliteit

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht