Yoga en Mindfulness

zijwaartse-plank-yoga-lisetteYoga leert je ademen, voelen, ontspannen, terugkomen naar jezelf. Yoga brengt verbinding van je hart, lichaam en geest. Deugden/ zielskwaliteiten doen nog iets extra’s op zielsniveau. In de yogales doen we meditatie en asana’s rondom de deugd vreugde, passie, concentratie of creativiteit. Door deugdenyoga word jij nòg meer bewust van jouw authentieke zielskwaliteiten. Jouw ziels-kwaliteiten brengen je in je kracht! Bij moed past de “zijwaartse plank”. Voel je al wat het met je doet?

Op dinsdagochtend geef ik Stress Release Yoga/ meditatie en op woensdagochtend deugden yoga/meditatie bij Studio Yoga in Abcoude. Daar geef ik ook privé yoga en Yoga Nidra, Zielskwaliteiten coaching en burn-out of life coaching. Kijk voor de yogalessen op de pagina rooster en contact.

Deugdenyoga is yoga van het hart,

de weg van de ziel, Patty Jongemaets

Yoga/meditatie workshops

Yoga met vriendinnen/ vrienden op lokatie, buiten of in de yogastudio? Ook in combinatie met creatie: intuïtief schilderen, zielekaarten maken, chakra dance of bonbons maken met Marbon chocolatier; een ontspannen, creatief en relaxt samenzijn! Uiteraard neem ik yogamatjes en materialen mee.

Regelmatig organiseert Zielskwaliteiten yoga, mindfulness, mediatie en schilder events voor particulieren en bedrijven in Amsterdam en verre omstreken. Op verzoek kom ik op lokatie. Kijk op facebook Zielskwaliteiten voor data en foto’s van deze workshops!

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht