Wie ben jij?

Wie ben jij?

Welkom lieve lezer! Je hebt misschien al heel wat voor je kiezen gehad in dit leven. Nu ben je op een punt dat je in je authentieke kracht wilt komen. Je wilt vanuit je hart en je zielskwaliteiten gezonde keuzes maken.

Misschien ervaar je stress, ben je oververmoeid, leg je de lat torenhoog of ervaar je beklemmende overtuigingen en schuld. Je vraagt “Wat wil ik in mijn leven? Je wilt groeien en heilzame, vreugde-gevende keuzes maken. Je wilt werk doen waar je ècht energie van krijgt en je wilt je zielsverlangen gaan leven. Wat fijn dat je hier nu bent!

Ik gun jou een leven in vreugde en vrijheid

Ik wil graag je schoudermaatje zijn en een stukje meewandelen op jouw levenspad. Jou begeleiden te ontdekken wie je wèrkelijk bent. Als intuïtief yogadocent, ziele reader en soulcoach laat ik me leiden door wat zich bij jou aandient en wat er door mij heen mag stromen.

Wil jij je laten inspireren en leiden door jouw eigen zielskwaliteiten? Wil je ontdekken wie jij in wezen bent? Jij hebt alle zielskwaliteiten in je: moed, creativiteit, liefde, wijsheid, kracht.

Jouw zielskwaliteiten laten zien wie jij werkelijk bent

Zielskwaliteiten zijn fundamenteler dan aangeleerde vaardigheden, kennis of talenten. Ze zijn je deugden waar je altijd op kunt varen. In goede en minder goede tijden! Ze vormen de blauwdruk van je zielepad. Uitdrukking geven aan jouw gaven geeft zingeving, richting en levensvreugde. Dàt is in mijn visie vitaliteit!

Zielskwaliteiten schenken je levensenergie

Als je in mijn coachings sessie, zielereading en yoga contact krijgt met je zielemissie en jouw zielskwaliteiten voelt dat zò als ‘thuis komen’. Als een diepe (h)erkenning van wie je werkelijk bent! Omdat het de essentie van jouw hart en ziel raakt. Door jouw zielskwaliteiten in te zetten haal jij meer uit je leven en ervaar je meer levensenergie. Hoe tof is dat?

Zielskwaliteiten maken je leven lichter!

Kijk ook eens op mijn pagina yoga