Wie is Lisette?

lisette-van-offerenEr moesten heel wat “leraren” en een fikse burn out op mijn pad komen voordat ik voor mijn hartsverlangen durfde te kiezen en mijn zielskwaliteiten voluit ging inzetten. Mijn hartewens om vanuit hart en ziel te verbinden, jou bewust te maken van je eigen invloed op je mentale, emotionele en lichamelijke vitaliteit. Jou te coachen in het vinden van jouw zielskwaliteiten, zingeving, zodat jij in je kracht komt. Jou te gidsen er helemaal te ZIJN en weer de verbinding te voelen met wie jij in wezen bent.

Ik nam afscheid van mijn baan als HR-adviseur en bracht mijn levenservaring mee. Met heel mijn hart combineer ik nu life coaching, yoga, meditatie en mindfulness voor mens en organisatie. Uit liefde voor dit leven wil ik jou coachen naar een vreugdevol leven!

Als de energie stroomt op persoonlijk niveau is verbinding mogelijk met grotere doelen!

In 2015 kwam ik in contact met deugden yoga en The Virtues Project https://www.virtuesproject.com/ 

Deze 5 deugdenstrategieën veranderden voorgoed mijn leven en integreer ik in mijn coaching en yoga:

  • Mensen werkelijk zien en erkennen voor wat zij uitstralen in hun wezen én pogingen
  • Leermomenten herkennen, zelfvertrouwen bevestigen door aandacht te schenken aan je zielskwaliteiten die je kunt inzetten om situaties te verbeteren
  • Duidelijke grenzen aangeven met hoe je iets wél wilt, dus wat je voor ogen hebt
  • Tijd nemen voor rust en ontspanning, reflectie, genieten én spelen
  • Leren actief naar anderen en jezelf te luisteren zonder oordeel of invulling

Vanuit bezieling reik ik jou mijn blogs; bemoedigende verhalen over lifestyle en zingeving. Met ingrediënten van mijn eigen levenservaring, dagelijkse hersenspinsels en natuurlijk onze mooie zielskwaliteiten. Want zielskwaliteiten raken je hart en ziel! Zoals creativiteit, dankbaarheid, kracht, verwondering, liefde! Doordat jij je straks meer bewust bent van jouw zielskwaliteiten kun jij ze nòg verder tot bloei laten komen en optimaal in je dagelijks (werkende) leven toepassen. Zo hou jij meer energie over om te creëren.

Vitaliteit gaat over zingeving

Ik heb 30 jaar werkervaring als o.a. leidinggevende, marketingmanager, HR adviseur in de commerciële dienstverlening en de non-profit sector. Ik ben geschoold in HBO Facilitair Management en Personeelsmanagement

Mijn pad daarna: Chivo Functioneel coach, the Life Foundation Life & soul coach, Deugden Yoga docent, Yin Yoga en mindfulness docent, deugden facilitator en begeleider Pace of Grace-Adempauze voor het International Virtues Project. Voor mijn volledig CV kijk op LinkedIn  (www.virtues.project.com en deugdenproject Nederland ).

Naast de deugden, yoga&meditatie, coaching en schrijven, zijn mijn passies ons gezin, dansen, de NATUUR, wandelen, SUPpen, koken en lekker en gezond eten!

Ik coach volgens mijn zielskwaliteiten: betrokkenheid, creativiteit, eenheid, humor, moed, oog voor schoonheid, vreugde, wijsheid en….bovenal: zorgzaamheid!

zielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocentenzielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht