Wie is Lisette?

Je wilt thuiskomen bij jezelf. Je wilt je vrij voelen te zijn wie je in wezen bent. Uit liefde voor dit leven en mijn compassie voor jou wil ik je coachen naar meer vrijheid, vreugde en energie!

Er moesten heel wat ‘leraren’ en een fikse burn-out op mijn pad komen voordat ik expressie aan mijn zielemissie ging geven. Als transformatie coach begeleid ik vanuit hartsverbinding om jou bewust te maken van je eigen invloed op je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele vitaliteit. Ik nodig je uit om samen jouw krachtbronnen en zielskwaliteiten te gaan ontdekken. Zodat jij weer de verbinding voelt met wie jij werkelijk bent.

Vrijheid en Vreugde geeft levensenergie!

In 2015 kwam ik in contact met deugdenyoga en het Deugden project als onderdeel van The Virtues Project  Yoga en onderstaande 5 deugdenstrategieën veranderden voorgoed mijn leven. Ik integreer deugden in mijn Zielskwaliteiten Yoga & Coaching :

  1. Mensen en hun deugden (zielskwaliteiten) wèrkelijk zien, erkennen en waarderen. In wat zij uitstralen in hun wezen; ook al zijn het pogingen
  2. Leermomenten (h)erkennen, zelfvertrouwen bevestigen door aandacht te schenken aan deugden die je kunt inzetten om situaties te verbeteren
  3. Duidelijke grenzen aangeven hoe je iets wél wilt, wat je wenst en voor ogen hebt
  4. Tijd nemen voor rust, ontspanning, reflectie, genieten én spelen: Creativiteit en Vreugde!
  5. Leren actief, oordeelloos en liefdevol naar anderen en jezelf te luisteren

Vitaliteit gaat over zingeving

Waarvoor spring jij je bed uit?

Naast mijn gezin, zijn mijn passies: dansen, yoga&meditatie, de NATUUR, wandelen, SUPpen en lekker en gezond eten!

Ik heb 30 jaar werkervaring als o.a. leidinggevende, marketingmanager, HR adviseur in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ik ben geschoold in HBO Facilitair Management en Personeelsmanagement.

Mijn pad daarna: Chivo-Functioneel coach, the Life Foundation-Life & Soul coach volgens de chakra psychologie, Docent Deugden Yoga , Yin Yoga en mindfulness volgens de 5 elementenleer TCM, Stoelyoga, Eindexamenyoga, deugden facilitator en begeleider Pace of Grace-Adempauze voor het International Virtues Project. Voor mijn volledig CV kijk op LinkedIn  (www.virtues.project.com en deugdenproject Nederland ).

Ik dank al mijn leraren op mijn levenspad voor hun wijze lessen. Leraren in de gedaante van familie, yogadocenten, managers….verliezen, ongelukken….het zijn er ontelbaar veel. Ik ga verder met nieuwe leraren, inzichten, wijsheid, begrip en vertrouwen.

Ik coach volgens mijn zielskwaliteiten:

creativiteit, humor, moed, oog voor schoonheid, vreugde, wijsheid, eenheid en….bovenal: Compassie!

zielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

stoelyoga

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht