Wie is Lisette?

Je wilt thuiskomen bij jezelf. Je wilt je vrij voelen expressie te geven aan wie je wèrkelijk bent. Uit liefde voor dit leven en mijn compassie voor jouw levenspad wil ik je coachen naar meer vitaliteit, vreugde en energie! Er moesten heel wat ‘leraren’ en een fikse burn-out op mijn pad komen voordat ik expressie aan mijn verlangen ging geven. Ik begeleid jou vanuit hartsverbinding om jou bewust te maken van je eigen invloed op je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele vitaliteit. Ik nodig je uit om samen jouw krachtbronnen en zielskwaliteiten te gaan ontdekken. Zodat jij weer de verbinding voelt met je Bron!

Vrijheid en Vreugde geeft levensenergie!

In 2015 kwam ik in contact met deugdenyoga en het Deugden project als onderdeel van The Virtues Project  Deugden Yoga en onderstaande 5 deugden strategieën veranderden voorgoed mijn leven. Ik integreer deugden in mijn Zielskwaliteiten Yoga & Coaching :

  1. Mensen en hun deugden (zielskwaliteiten) wèrkelijk zien, erkennen en waarderen. In wat zij uitstralen in hun wezen; ook al zijn het pogingen
  2. Leermomenten (h)erkennen, zelfvertrouwen bevestigen door aandacht te schenken aan deugden die je kunt inzetten om situaties te verbeteren
  3. Duidelijke grenzen aangeven hoe je iets wél wilt, wat je wenst en voor ogen hebt
  4. Tijd nemen voor rust, ontspanning, reflectie, genieten én spelen: Creativiteit en Vreugde!
  5. Leren actief, oordeelloos en liefdevol naar anderen en jezelf te luisteren

Vitaliteit gaat over zingeving

Waarvoor spring jij je bed uit?

Naast mijn gezin, zijn mijn passies: dansen, yoga, de NATUUR, wandelen, SUP, lekker en gezond eten!

Ik heb bijna 30 jaar werkervaring als o.a. leidinggevende, marketingmanager, HR adviseur in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ik ben geschoold in HBO Facilitair Management en Personeelsmanagement.

Mijn pad daarna: Chivo-coach Mind over Body, the Life Foundation-Life&Soul coach volgens de chakra psychologie, Docent Deugden Yoga , Docent Yin Yoga en mindfulness volgens de 5 elementenleer TCM, Docent YogaDanza, Docent Stoelyoga, Restorative Yoga volgens Veda Ela, Eindexamenyoga, deugden facilitator en begeleider Pace of Grace-Adempauze. Voor mijn volledig CV kijk op LinkedIn  (www.virtues.project.com en deugdenproject Nederland ).

Ik dank al mijn leraren op mijn levenspad voor hun wijze lessen. Leraren in de gedaante van personen,  opleidingen, verliezen, ongelukken….het zijn er ontelbaar veel. Ik ga verder met nieuwe inzichten, wijsheid, begrip, vertrouwen en liefde.

Ik coach volgens mijn zielskwaliteiten:

creativiteit, humor, moed, oog voor schoonheid, vreugde, wijsheid en…..bovenal: compassie!

zielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

stoelyoga

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]