Wie is Lisette?

“Wat doe jij veel!”, hoor ik vaak. Er loopt een rode draad door de dingen die ik doe en daar hangen de volgende schitterende diamantjes aan: plezier, vrijheid, lichtheid. Dat doe ik met yoga, dans, coaching en Akasha Readingen.

Als kind vroeg ik mij af wat mijn doel hier was op aarde. Waarom ben ik hier? Die vraag klonk het luidst toen ik opklom uit een fikse burn-out en depressie. Het roer ging om na die donkere periode. Ik liet mijn veeleisende baan als HR adviseur achter mij en ging mij wijden aan yoga en coaching met zielskwaliteiten. Zielskwaliteiten zijn onze kernwaarden en geven richting aan ons leven. Als wij kennismaken met onze zielskwaliteiten ervaren we meer vreugde, vrijheid en lichtheid. Dàt gun ik jou ook!

Leven volgens jouw zielskwaliteiten geeft energie!

In 2015 kwam ik in contact met deugdenyoga en het Deugden project als onderdeel van The Virtues Project . De onderstaande 5 deugden-strategieën integreer ik nu in alles wat ik doe:

  1. Mensen en hun zielskwaliteiten wèrkelijk zien, erkennen en waarderen
  2. Leermomenten (h)erkennen, zelfvertrouwen bevestigen door aandacht te schenken aan zielskwaliteiten die je kunt inzetten om situaties te verbeteren
  3. Duidelijke grenzen aangeven hoe je iets wél wilt, wat je wenst en voor ogen hebt
  4. Tijd nemen voor rust, ontspanning, reflectie, genieten én spelen: creativiteit en vreugde!
  5. Leren actief, oordeelloos en compassievol naar jezelf en anderen te luisteren

Vitaliteit gaat over met plezier leven

Zielskwaliteiten vormen het fundament

Naast mijn gezin, zijn mijn passies: dansen, yoga, de NATUUR, wandelen, SUP, lekker en gezond eten!

Ik heb 30 jaar werkervaring als o.a. leidinggevende, marketingmanager, HR adviseur in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ik ben geschoold in HBO Facilitair Management en Personeelsmanagement.

Mijn pad daarna: Chivo- vitaliteitscoach ‘Mind over Body’, the Life Foundation Life&Soul coach, Wandelcoach, Docent Deugden Yoga, Docent Yin Yoga en mindfulness volgens de 5 elementenleer TCM, Docent YogaDanza, Docent Stoelyoga, Restorative Yoga volgens Veda Ela, Eindexamenyoga, deugden facilitator en begeleider Pace of Grace-Adempauze volgens het  www.virtues.project.com

Voor mijn volledig CV kijk op LinkedIn

Ik dank al mijn leraren op mijn levenspad voor hun wijze lessen en compassie. Leraren in de gedaante van personen, opleidingen, verliezen, ongelukken….het zijn er ontelbaar veel. Ik reis verder met nieuwe inzichten, wijsheid, begrip, vertrouwen en liefde.

Ik coach volgens mijn zielskwaliteiten:

creativiteit, vrijheid, oog voor schoonheid, vreugde, wijsheid en…..bovenal: compassie!

zielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

stoelyoga

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]