Blog: Op je gezondheid!

Blog: Op je gezondheid!

Proost! Op je gezondheid! En de kolkende glazen klinken gulzig tegen elkaar! Een BBQ is geen BBQ zonder veel bier, op de stranden vloeit de rosé rijkelijk en Facebook staat deze zomer vol met selfies aan wankele tafeltjes met wijnglazen. Voor dat laatste ontvang je ook nog eens 100 likes! Maar dat proosten op je gezondheid wil ik eens met je delen. Want is dat glaasje wel zo gezond? En blijft het bij 1 wijntje, voor de gezelligheid, of heb je na zo’n middag en avond doorhalen de volgende dag spijt? En wanneer drink jij alcohol? Is dat alleen tijdens feestjes of ook na je werkdag? Omdat je dan eindelijk een momentje voor jezelf hebt? Een soort beloning voor een dag hard werken? Ben je eerlijk over je aantal glazen wijn per week of zijn het er stiekem meer? Heb je moeite met matigheid?

Alcohol verstoort slaap en slaapgebrek heeft weer effect op je wilskracht. Jouw wilskracht om te minderen met alcohol, of misschien wel om helemaal met alcohol te stoppen. Wil jij graag minderen? Weet je niet hoe je het moet aanpakken? Of heb je moeite met volhouden?

In mijn 1-op-1 training vitaliteit kun je je kernwens “minderen of stoppen met alcohol” inbrengen. Ik maak met jouw het beste prestatieplan zodat jij verantwoord vitaal wordt en blijft! We onderzoeken ook jouw deugden, jouw zielskwaliteiten zodat jij in moeilijke tijden daarop altijd kunt varen! Kijk ook eens op mijn pagina bij vitaliteitscoaching.

TIP: Voor een heerlijke zomerse cocktail doe je stukjes watermeloen in de blender; schenk in een mooi glas, ijsblokjes erbij en garneren met een takje munt! Ik proost op jouw gezondheid…….

Liefde voor het leven is meer uit het leven halen!

Laat een bericht achter