Aroma yoga massage

Aroma  yoga massage

Soms heeft je lichaam een handje nodig; bij stress of burn out of zomaar als moment voor jezelf. Daarom kun je bij mij ook terecht voor een ontspannende aroma massage. De ontspanningsmassage is een zachte rugmassage die aangevuld wordt met heerlijk geurende etherische oliën van doTerra speciaal op jou afgestemd. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Door spanningen staat het lichaam constant onder druk en dit verzwakt het zenuwstelsel, het immuunsysteem en blokkeert een vrije energiestroom. Allerlei klachten kunnen het gevolg zijn, zoals (lage) rugpijn, hoofdpijn, arm- of schouderklachten.

Een regelmatige massage is goed om deze klachten te voorkomen. Deze aroma yogamassage heeft invloed op de ademhaling, het imuunsysteem, het brengt het zenuwstelsel tot rust en werkt stress verlagend. Aroma massage is geschikt voor de hele familie. Ook kinderen kunnen in tijden van drukte, stress, examenvrees, moeheid òf bij blessures deze weldadige massage nodig hebben.

Ontspannen doe je zèlf,

aroma massage helpt je een handje!

  • Ontvangst met kopje hartverwarmende thee, voetenbad met aardende olie
  • Ontspanningsmassage met warme olie en bijpassende essentiële olie
  • Afsluiting met glaasje rozenkwarts water en inzichtkaartje
  • De massage wordt gegeven bij Yoga in Abcoude, Hollandse Kade 3a.

De essentiële oliën van doTerra kun je ook mij mij bestellen klik hier voor de webshop

#burnout #massage #doTerra #stressmanagement #yoga